Press "Enter" to skip to content

Összefogás

Ez a menüpont arra szolgál, hogy összehozzuk a közösségünk tagjait és az érdeklődőket, akik szeretnének részt venni a honlap szerkesztésében, mert elkötelezettek vagyunk abban, hogy lehetőséget nyújtsunk mindenkinek, hogy aktív szerepet vállal a szerkesztésben. Itt lehetőséget kapsz arra, hogy közösségünk tagjaként részt vegyél a tartalom előállításában és megoszd a saját szakmai tapasztalataidat, élményeidet és képekkel, videókkal vagy írott formában.

Hogyan tudsz részt venni az Összefogásban?

1. Cikkek és blogbejegyzések: Ha van egy izgalmas történeted, érdekes projekted vagy élményed, amit szeretnél megosztani az épített örökséggel kapcsolatban, akkor küldj be cikkeket vagy blogbejegyzéseket. Ez lehet például egy restaurálási történet, egy épület bemutatása vagy bármilyen más érdekes téma.

2. Fotók és videók: Ha vállalható képekkel vagy videókkal rendelkezel a városok és falvak építészeti értékeiről, akkor oszd meg velünk. Ezek a vizuális anyagok lehetnek például helyreállítási folyamatok dokumentációja, épületek részleteinek bemutatása vagy egyszerűen a szép környezet megörökítése.

3. Események és projektek: Ha tudsz olyan eseményekről vagy projektekről, amelyek az épített örökség védelmével és fejlesztésével kapcsolatosak, akkor oszd meg velünk. Lehetnek konferenciák, műhelyek, kiállítások vagy bármilyen más események, amelyek érdekesek lehetnek a közösségünk számára.

A honlap szerkesztése tekintetében nincs szükség különleges szakmai ismeretekre vagy tapasztalatokra. Bárki csatlakozhat hozzánk, aki anyagokat küld a hungarianostra.iroda@gmail.com címre.